3d print,  blog,  digital fab,  project

3D printed micro arm voor mijn podcast micro

Mijn working-from-home bureau is niet zo grote en de podcast microfoon die ik gebruik tijdens men conferencecalls stond altijd wel ergens in de weg. De ergernissen die door het plaatsgebrek getriggerd werden hebben uiteindelijk geleid tot een brainstorm sessie. Na even schetsen en designen kwam ik tot dit ontwerp voor een 3D printed micro arm.

3D printed micro arm Design

Na een grote 24 uur printen in zwarte PLA+ van Esun kon ik de MicArm in elkaar knutselen. Naast de 3D printed parts had ik voor dit design ook een buis van 26mm nodig en een M6 draadstang nodig.

Ik ben alvast zeer tevreden met het eindresultaat. De podcast microfoon staat nu niet meer in de weg en de kabel zit ook in de arm verwerkt.

3D printed micro arm Installed

Wil je zelf zo een 3D printed micro arm maken? Dan kan je hier de STL-files (voor een 25 & 26 mm buis) vinden.

signature

Olli's Makercave is een blog over men private makerspace.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *