blog,  crafting,  photo transfers

Photo transfer op OSB

De photo transfer techniek kan naast het klassieke gebruik, ook gebruikt worden in artistieke projecten. Ik zat al enige tijd met het idee om een photo transfer op OSB te doen, maar ik moest er natuurlijk een passende foto voor vinden. Omdat OSB niet volledig vlak is en ik ook de originele kleur wou behouden, was het best om een ietsje abstractere foto te gebruiken.

Tijdens mijn fotografieopleiding had ik de perfecte foto gemaakt om dit photo transfer op OSB experiment uit te voeren.

Photo transfer op OSB

Het eindresultaat van dit experiment vind ik zeer geslaagd. In de toekomst zal ik zeker nog meer photo transfers op OSB doen. Misschien word dit ooit wel een hele reeks.

signature

Olli's Makercave is een blog over men private makerspace.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *